Exclusive Distributor of Premium Brands

Partner Ballkanik is the exclusive distributor for Albania for the Premium Preserve Brand : Bonne Maman.

Bonne Maman është hedhur në tregun Shqiptar në muajn Prill të vitit 2016. Bonne Maman është pjesë e produkteve të kompanisë Andros , e cila është kompania Lider në industrinë e frutave në Europë. Andros është vendosur në zemër të Francës Jugperëndimore, në luginën piktoreske të Dordonjës që prej vitit 1910 dhe është pronë familjare që prej ditës së parë.

Andros sot ka:

  • 31 Fabrika
  • 16 Fabrika me ekspertizë frutash
  • Prezencë industriale në 15 shtete