Prodhues i lëngjeve të frutave

Partner Ballkanik është prodhuesi ekskluziv i licensuar nga Coca-Cola Hellenic në Shqipëri dhe Kosovë për lëngjet e frutave të markës Amita.

Read More

Rrjet Shpërndarje & Marketing

Ne shpërndajmë produktet tona, në më shumë se 10.000 pika shitjesh në Shqipëri , kjo në menyrë direkte dhe nëpërmjet pikave të shumicës.

Read More

Distributor Ekskluziv i Markave Premium

Partner Ballkanik është distributori ekskluziv i Markës Septona - kompania lider e prodhimit të produkteve të higjenës personale.

Read More