Amita

Lëngjet e frutave Amita, një histori suksesi!

Lëngjet Amita janë lëngjet më të preferuara dhe me cilësinë më të lartë për konsumatorin shqiptar me një histori suksesi në treg prej më shumë se 20 vitesh.
Këtë e vërteton dhe kompania më e madhe e çertifikimit- Icertias (International Certification Association GmbH)

Me shume...

Amita Free

AMITA FREE

Ushqyerja e shëndetshme është kthyer në një trend global të kohëve të fundit. Kjo pasi sasi të reduktuara sheqeri ndihmojnë në menaxhimin më të mirë të metabolizmit.

Me shume...

Delta

Produkte bulmeti që garantojnë shije dhe cilësi!

Kompania Delta u themelua në vitin 1952, si një biznes familjar në industrinë e produkteve të bulmetit. Qendra e saj është në Tavos, në periferi të pjesës jugperëndimore të Athinës.

Me shume...

Dodoni

Dodoni - Sinonim i traditës dhe cilësisë

Themeluar në vitin 1963, seleksionon qumështin nga 5500 fermerë lokalizuar në mbi 500 fshatra në rajonin e Epirit. Prodhimi vjetor tejkalon 70.000 ton qumësht dele, dhie dhe lope.

Me shume...

Septona

Septona, kompania lider e prodhimit të produkteve të higjenës personale!

Themeluar në vitin 1975 dhe është një kompani greke.
Me shume...

Kyknos

KYKNOS, kompania lider, ne prodhimin e salcave te domateve ne Greqi!

Ajo ofron produkte me cilësi premium dhe eksperiencë 103 vjeçare, kontroll të rreptë të cilësisë së domateve dhe gamë të gjerë produktesh.Të gjthë produktet KYKNOS janë Jo-OMGJ, pa gluten dhe pa konservues: çertifikuar nga Q-Food Safe and BRC Food.
Me shume...
Faqja 1 di 2